Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor 

JusticiaCOMUNICAT DEMOCRACIA 3.0

El passat dia 31 es va celebrar el ple ordinari del mes d'Octubre. Sense menysprear els temes i mocions que es van tractar, Democracia 3.0 vol destacar especialment el succeït en l'apartat de precs i preguntes, així com la presència de Sant Andreu TV i el problema tècnic de Ràdio Sant Andreu que va impedir l'emissió del ple en directe.

Al final de l'apartat de precs i preguntes, el Sr. David Castellar, regidor d'hisenda i portaveu del PSC, va anunciar que l'Ajuntament presentaria una denúncia contra el Sr. José Manuel García Bravo, el nostre regidor, “…amparándonos en el artículo 252 del código penal …” que fa referència a l'apropiació indeguda.

A Democracia 3.0 fem un pas endavant i no ens amaguem ni passem de puntetes com fan uns altres; o el PSC, a dia d'avui, ha penjat a la seva pàgina web que D3.0 i ERC han presentat una denúncia a Fiscalia per la suposada utilització irregular d'una subvenció, concedida a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, per a la compra d'ordinadors portàtils per als regidors? La destinació d'aquesta subvenció havia de ser un programa d'inclusió i participació social a través de noves tecnologies als barris, amb el qual es pretenia crear i dinamitzar una xarxa d'aules d'informàtica en aquests barris. Aquest programa anava dirigit a persones majors, adolescents, dones, immigrants i persones en atur.

 

Com l'anunci ho va realitzar el regidor d'Hisenda en nom de l'Ajuntament i durant un ple, suposem que es debatrà la presentació de la denúncia també en un ple. Democracia 3.0 anuncia que si això es produeix votarà a favor. Ningú té més interès que nosaltres en què es esclareixi qualsevol dubte referent al nostre regidor i al nostre partit.

Democracia 3.0 disposa de la documentació necessària per demostrar davant un jutge la legalitat de les actuacions del nostre regidor i del partit.

En atenció al nostre interès per la veritat i en honor a la transparència que regeixen els nostres principis d'actuació, els mantindrem informats puntualment del que esdevingui en relació amb la denúncia i donarem oportú compte de la seva resolució a través de la nostra pàgina web.

Un altre dels punts que volíem destacar, és la presència de Sant Andreu TV en el ple. Ens congratulem que algú pugui gravar els plens, ja que a Democracia 3.0 no l'hi permeten. Esperem que la presència d'aquest mitjà de comunicació en els plens sigui continuada i no esporàdica com succeeix en l'actualitat. Desitgem que la seva presència en el ple al que fem referència no hagi estat intencionada i premeditada amb la intenció de cobrir únicament l'anunci de la denúncia, i que aquest mitjà permeti als ciutadans el visionat dels enregistraments íntegres dels plens gravats en el passat, en el present i en el futur.

Desitgem que quan el jutge dicti sentència favorable a Democracia 3.0, en el cas que la denúncia sigui presentada, es produeixi la mateixa cobertura informativa que s'ha donat en aquest ple.

El problema tècnic de Ràdio Sant Andreu és l'últim punt que volíem destacar del ple. Aquest problema, aliè a Democracia 3.0, ens impedeix posar a la disposició dels ciutadans l'àudio íntegre del ple. Els arxius d'àudio dels plens que oferim a través de la nostra pàgina web són el resultat de l'enregistrament en directe de les emissions que realitza Ràdio Sant Andreu.

Finalment, no volíem acabar aquest article sense agrair les mostres de suport, per part de ciutadans particulars i entitats privades, que s'han vingut succeint des del mateix moment en el qual va acabar el ple. A tots ells i a tots els que confien en nosaltres, simplement assegurar-vos que aquesta situació, malgrat ser incòmoda, no altera el nostre compromís amb els ciutadans de Sant Andreu de la Barca, ni ens impedirà continuar amb el nostre treball per aconseguir un municipi més just, més pròsper, més solidari i més participatiu.

 

Comité Executiu Democracia 3.0
 


Mostra de suport a José Manuel García Bravo, regidor de D3.0.

(Pel que fa a la fotografia cal dir que la mateixa va ser un acte espontani, del que no tenia coneixement el Sr. José Manuel García Bravo. Cal dir que les persones que es van prestar a la mateixa i que són alienes a Democracia 3.0 es troben, òbviament, al marge del comunicat elaborat per la nostra formació política.)

Powered by SEM