Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 estarà present en els actes commemoratius de la Diana Nacional de Catalunya si bé no subscriurà el manifest elaborat per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Existia un text inicial al que Democracia 3.0 s'hagués sumat sense grans reticències, en tractar-se d'un redactat conciliador amb tots els sentiments i ideologies. Estàvem disposats a recolzar-ho per aconseguir un manifest unitari, amb el suport de tots els grups polítics municipals.

Després de les diferents aportacions polítiques, el manifest ha estat retocat en dues ocasions i Democracia 3.0 ha decidit desvincular-se del mateix. Encara que acceptem gran part del desenvolupament argumental, el nostre partit discrepa bàsicament en dos aspectes crítics que ho fan inassumible:

 

El text recull que "...hem d'afrontar el debat sobre la Catalunya que volem amb respecte i serenitat, amb fermesa i voluntat democràtica." i a continuació es demana que sigui "...amb una única veu, preferiblement dins de la legalitat, que el poble català pugui decidir sobre el seu futur, sense cap tipus d'ingerència". El respecte per la legalitat és un dels principis fonamentals de la democràcia i per tant definim el redactat com a contradictori, desafiador i gens conciliador,. El text desoeix les opinions i posicionaments de ciutadans de Catalunya, que es defineixen com a respectables, i no obstant això s'obvien.

Parlar sobre el dret a decidir únicament sobre qüestions territorials, únicament en termes de nació, no ens sembla adequat. Els ciutadans han de comptar amb el dret a decidir, a participar en la presa de decisions, no tan sol en els temes d'identitat nacional sinó en tots aquells en els quals es vegi afectat l'estat del benestar.

Bona Diada a tothom.

 

Les imatges de la Diada

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Democracia 3.0 Democracia 3.0

 

Condemna pública

Democracia 3.0 condemna els actes violents que van esdevenir en en dia d'ahir a Madrid, quan un grup de delinqüents va irrompre en el centre cultural Blanquerna sabotejant els actes de la Diada Nacional de Catalunya. Qualsevol fet violent, qualsevol desqualificació, en democràcia és reprovable i reprotxable.

Sant Andreu de la Barca a 12 de setembre de 2013

 

 

Powered by SEM