Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

El passat mes de març l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va signar un conveni de col·laboració amb l'Ambaixada de Moçambic. Una delegació d'aquest país va visitar el municipi i les nostres instal·lacions, gaudint fins i tot d'un espectacle privat en el Teatre Núria Espert. La rellevància del conveni va merèixer fins i tot una recepció en la Delegació del Govern a Catalunya, a la qual van assistir els representants de Moçambic al costat de l'Alcalde de Sant Andreu de la Barca i del regidor del PP, Sr. Alsina.

Van ser dos dies intensos en els quals, a més de signar-se el conveni, es va completar l'agenda visitant la Diputació de Barcelona, l'òrgan de govern del Àrea Metropolitana, el Consell Comarcal i la Torre Agbar. La notícia va ser coberta per Sant Andreu TV.

 

 

Democràcia 3.0 considera important la signatura de convenis d'aquest tipus. Si bé, com no coneixíem en profunditat l'abast del mateix, al novembre passat vam sol·licitar de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que ens facilités una còpia.

La resposta facilitada va ser: “no consta en aquesta data cap conveni signat en matèria de col•laboració amb Moçambique per la canalització d'aigua a la ciutat de Quelimane”.

Ens va sorprendre aquesta resposta, en atenció a la cobertura informativa realitzada i sobretot quan el gabinet de premsa de la la Delegació del Govern a Catalunya va afirmar per escrit, el 27 de març últim, que: “La Embajadora y el Alcalde han explicado a la Delegada del Gobierno que la colaboración entre el país africano y el Ayuntamiento de Sant Andreu de la Barca comenzó hace cuatro años, con la puesta en marcha de un proyecto de canalización de agua en la ciudad de Quelimane. Una vez finalizados estos trabajos, la Embajadora de Mozambique y el Alcalde de Sant Andreu de la Barca han firmado un nuevo convenio de colaboración.

Si realment el conveni no existeix no entenem una escenificació tan important. Encara que cal dir que el PSC ens té acostumats a aquestes campanyes d'imatge (bicing, gos policia, flor d'hivernacle, memòries de gestió partidistes i manipulades, ...), sobretot en períodes preelectorals i amb càrrec als diners dels contribuents.

Davant aquestes dades i antecedents, Democracia 3.0 ha reiterat la sol•licitud formulada en el seu moment ampliant-la en el sentit que se'ns faciliti còpia dels convenis, acords, projectes i/o documents subscrits amb Moçambic o la seva Ambaixada. Suposem que concretant més la nostra petició, que no ha d'haver estat entesa, obtindrem una adequada resposta.

També hem aprofitat aquest últim escrit presentat per sol·licitar informació addicional, del resultat de la qual continuarem informant.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0