Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

El passat 29 d'abril, en sessió plenària, el regidor de Democracia 3.0 va preguntar a l'Alcalde sobre la motivació existent per abonar uns bitllets d'avió a un ciutadà del Moçambic, amb càrrec al pressupost municipal de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca l'any 2012.

L'Alcalde va manifestar desconeixement del pagament d'aquesta factura, si bé l'ordre de pagament està signada per ell mateix.

La sorpresa sobre l'abonament d'aquesta factura se centra en tres aspectes clau que convé citar:

el concepte de l'ordenació del pagament dels bitllets es refereix a: "*Bitllets d'avió assistència Alcalde a reunió de la RECS a Lisboa"

la Xarxa Espanyola de Ciutats saludables celebra les seves reunions a Espanya i no fora de les seves fronteres, tal com el matiex Alcalde reconeix.

els bitllets són expedits a Livio Sebastia de Morais, ciutadà del Moçambic, i per als trajectes Lisboa-Madrid i Madrid Lisboa

Els documents, que obren en poder de Democracia 3.0 i sustenten aquesta ordre de pagament, són d'accés públic a qualsevol ciutadà; si bé Democràcia 3.0 no els publicarà davant el dubte que puguin ser publicats obertament. Així i tot donarem les dades necessàries perquè qualsevol ciutadà els sol·liciti directament a l'Ajuntament i comprovar la veracitat de les afirmacions de Democracia 3.0.

 

Ordre de pagament 15.02.2012
Referencia orden de pago 1202999001001
Partida pressupostària 1255 313 22601 (Red Española Ciudades Saludables)
Concepte Ordre de pagament Billets d'avió assitencia Alcalde a Reunió de la RECS a Lisboa
Pagat a

RUMBO (Red universal de marketing y booking online S.A)

Factura núm. FCSF/12/000000184647
Data factura 15/02/2012
Import factura 141,98 euros
Concepte factura

Cargo por emisión localizador: EJQWRTV

Vuelo compañía EASYJET Airline Company LTD

De Lisboa, Lisboa a Madrid, Barajas

De Madrid, Barajas a Lisboa, Lisboa

DE MORAIS/LIVIO SEBASTIA

Horario y detalles viaje  
Passatger Livio Sebastia de Morais
Localitzador de la reserva EJQWRTV
Núm. vol anada U27980  (Lisboa, Lisboa- Madrid, Barajas) EASYJET
Núm. vol tornada U27985 (Madrid, Barajas- Lisboa, Lisboa) EASYJET

 

S'adjunten diversos extractes de l'àudio del ple celebrat en el dia d'ahir, en el qual l'Alcalde negava l'existència del pagament d'aquests bitllets. Els extractes han estat editats en un únic fitxer d'àudio, donada la durada del ple i per centrar-nos únicament en les intervencions que es van realitzar sobre aquest tema.

Cal dir que els documents als quals fem referència van ser obtinguts per Democracia 3.0 en el si de la Comissió Especial de Comptes de l'any 2013 i presentada denúncia davant l'Oficina Antifrau de la Generalitat de Catalunya sobre les relacions comercials entre l'Alcalde socialista i el seu soci del Partit Popular a Moçambic, davant la presumpta existència de l'ús fraudulent dels càrrecs i la representació institucional en benefici propi.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0