Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 6
PitjorMillor 

 

Un camí per a la generació d’ocupació.

Un viver d’empreses és un espai destinat a empreses innovadores, que habitualment es localitzen en un immoble de titularitat pública.

La cessió de l’espai es realitza a emprenedors per ajudar-los en la creació de noves empreses facilitant-los així la presència al mercat.

L’objectiu fonamental del viver és recolzar l’engegada o la continuïtat d’empreses viables i la creació de llocs de treball, fomentant la diversificació productiva i aportant valor afegit al municipi.

El viver, a més, facilita la relació entre els propis emprenedors, la dinamització del teixit empresarial, millorant factors com la competitivitat, l’eficiència i la rendibilitat.

En els actuals moments de crisi apostar per la creació de vivers, amb suport municipal, és una eina que hauria d’haver-se plantejat l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

 

La taxa d’atur de Sant Andreu de la Barca i la situació d’abandonament dels polígons industrials, posada en evidència en el 2007 pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, sembla que no despertin cap sentiment de preocupació per part del govern socialista del nostre municipi.

Si bé el nostre Alcalde sí que ha apostat per un viver d’empreses que es troba localitzat al carrer Còrsega 239, P.3, Pta 1ª de Barcelona. En aquest lloc es concentren les empreses del regidor del PP, Sr. Alsina; l’empresa que va constituir l’esposa de l’Alcalde, Sr. Llorca, MODECO VISION S.L,  i de la qual tots dos figuraven en el seu moment com apoderats; i una empresa de recent constitució, REX DIFUSION S.L, administrada pel Sr. Pere Trigos, parella de la regidora del PSC Sra. Montserrat Tobella.

En aquest cas sí són possibles els vivers d’empresa, fins i tot per sobre de les ideologies polítiques.

Democracia 3.0 creu en la implantació del viver d’empreses, en la revitalització dels nostres polígons industrials, i en l’establiment de condicions òptimes que possibilitin la creació de noves idees de negoci.

Aquest sí és el camí per a la generació immediata d’ocupació. ¡¡¡ Així sí !!!


(Article publicat en el Butlletí municipal de Democracia 3.0, distribuït en II Festa de la Primavera - maig 2013)

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0