Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor Cada mes Democràcia 3.0 publica l'estat de situació del mercat laboral i per afegiment de la lamentable situació dels nostres polígons industrials. Fa mesos vam donar a conèixer un reportatge fotogràfic realitzat als polígons el que es posava de manifest el seu estat i degradació. El PSC mira per a un altre costat, cosa habitual d'altra banda.

La novetat del tema es centra en les manifestacions realitzades pel nostre Alcalde en el ple celebrat el passat 15 de novembre. 

El nostre Alcalde va confirmar que els industrials dels diferents polígons industrials són els que s'han de posar d'acord per millorar els polígons industrials. Va afegir que l'Ajuntament, a pesar que té eines per intervenir en la millora, no realitzarà cap inversió als polígons ja que això és una mesura dels partits de la dreta. Finalment va resoldre la discussió dient que els industrials estan esperant que l'Ajuntament inverteixi per després patrimonialitzar aquestes inversions, venent les indústries i donant per finalitzada la seva activitat.

Les seves afirmacions són pròpies d'un míting electoral, però en fer-les el nostre Alcalde s'oblida de coses fonamentals: 
 

1.- S'oblida el nostre Alcalde que el segon major ingrés que rep aquest municipi és l'impost d'activitats econòmiques. Si la sagnia d'empreses que abandonen els nostres polígons industrials continua, pot el nostre Alcalde prescindir dels ingressos recaptats per aquest impost amb 11 milions d'euros d'endeutament municipal?

2.- S'oblida el nostre Alcalde que és bàsic per a la nostra població comptar amb un teixit industrial suficient per intentar reduir la taxa d'atur, situada sempre per sobre de la mitjana del Baix Llobregat i de la de Catalunya.

3.- El nostre Alcalde també s'oblida de les subvencions que des de la Generalitat de Catalunya s'han concedit a empreses tals com SEAT i NISSAN. Seguint la mateixa línia argumental del nostre Alcalde aquestes subvencions només les realitzen partits de la dreta, o sigui tripartits de la dreta.

4.- Per finalitzar, també s'oblida el nostre Alcalde que va tramitar i va defensar en el ple de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, del mes d'abril últim, una votació per a la modificació del Pla General d'Ordenació afavorint que una empresa pogués ampliar les seves instal·lacions, en haver amenaçat amb abandonar la seva activitat empresarial en Sant Andreu.


Desconeixem el motiu pel qual el nostre Alcalde renega contínuament del seu passat, però el que és clar per a Democràcia 3.0 és que l'actuació sobre els polígons és absolutament necessària. L'Ajuntament directa o indirectament pot i ha d'impulsar aquestes millores i la seva actuació no ha de limitar-se a defensar de forma temerària el projecte de reparcel·ll.lació d'un sector industrial que ha estat declarat diverses vegades il·legal pels tribunals i l'Ajuntament condemnat a costes per la seva actuació i actitud.

Democràcia 3.0 insisteix que l'Ajuntament ha d'actuar i invertir als nostres polígons industrials, para en paral·lel iniciar polítiques dinamitzadores del mercat laboral a través de les empreses instal·lades. Amb aquesta actuació atraurem empreses, crearem ocupació, augmentarem el nivell d'ingressos per impostos i reduirem el deute. Amb l'increment d'ingressos podrem realitzar polítiques socials i millorar l'estat de benestar dels ciutadans de Sant Andreu de la Barca. Democràcia 3.0 actuaria d'aquesta forma malgrat el risc de ser qualificat com un partit de dretes.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0