Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

Com la tercera llei de Newton (la de l'acció i reacció) l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, o el que és el mateix el PSC, es dedica a visitar la pàgina web de Democràcia 3.0 per tal de posar remei immediat a les denúncies públiques que formulem. Ens sentim orgullosos per això. 


El que no han fet en quatre anys s'afanyen a fer-ho en dos mesos, a vista de les municipals. És qüestió de diners, és qüestió de tapar boques descontentes, és qüestió de generar pors i d'abraçar als agraïts.

En aquesta ocasió Iltmo. l'hi posarem una mica més difícil.

Expliqui'ls, Alcalde, a cada un dels 2.339 ciutadans de Sant Andreu de la Barca els motius pels quals en l'actualitat es troben a la  llista de l'atur.

Expliqui'ls Sr alcalde la situació dels nostres polígons industrials, denunciada el 2007 pel mateix Consell Comarcal del Baix Llobregat. Expliqui'ls que els nostres polígons industrials no són atractius i que presenten moltíssimes mancances. Expliqui'ls que no vol invertir en els polígons perquè això és polítiques de la dreta.

Explique'ls Alcalde el pressupost que ha destinat el seu govern, no altres administracions, per fomentar l'ocupació. Expliqu'ils que ha destinat més a flors.

Li queden una mica menys de dos mesos, doni's pressa, i mentre els dóna les explicacions no baixi la mirada.

En qualsevol cas, sinó ho fa, sempre li quedarà el dinar de la Gent Gran i a crit de "que us treuran les pensions" tindrà la reelecció assegurada.

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0