Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 
Per vuitè mes consecutiu l'atur a Sant Andreu de la Barca continua creixent. 2365 persones, amb les quals ens creuem tots els dies, formen part de les llistes de l'atur del nostre municipi.

 

La tendència creixent de Sant Andreu de la Barca contrasta amb les taxes d'atur tant del Baix Llobregat com de Catalunya que descendeixen. Sant Andreu de la Barca està al capdavant dels municipis amb més taxa d'atur de la comarca.


A aquestes dades hem d'afegir que el nombre de persones demandants d'ocupació en el nostre municipi se situa en 3243 persones i que en aquest mes d'abril s'han formalitzat el menor nombre de contractes des de fa 8 mesos.

Expliqui'ls, Sr. Alcalde, a cadascun dels 2365 ciutadans de Sant Andreu de la Barca els motius pels quals en l'actualitat formen part de la llista de l'atur.

Expliqui'ls Sr. Alcalde la situació dels nostres polígons industrials
, denunciada en 2007 pel propi Consell Comarcal del Baix Llobregat. Expliqui'ls que els nostres polígons industrials no són atractius i que presenten moltíssimes mancances. Expliqui'ls que no vol invertir als polígons perquè això és polítiques de la dreta.

Expliqui'ls les polítiques actives de foment de l'ocupació, que amb càrrec al pressupost municipal, han desenvolupat en els últims anys. Expliqui'ls que ha destinat més a flors.

El dia 18 d'abril acudirà Vè., Sr. Alcalde, a un debat electoral a Rádio Sant Andreu, al que D3.0 no ha estat convidat. Serà un bon moment perquè expliqui el seu comportament

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0