Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

Després de l'intent de les administracions de fer baixar l'atur de forma artificial, amb els plans d'inversió estatal i la contractació subvencionada amb fons de la Generalitat de Catalunya, tornem als nivells d'atur de juny de 2010. El passat mes de setembre la taxa d'atur a Sant de la Barca es va situar en el 15,2%, per sobre de la del Baix Llobregat (14,5%) i Catalunyua (14,1%).

Durant el mes passat es van celebrar 986 contractes de molt alta precarietat ja que a final de mes tan sols s'ha aconseguit reduir en 36 persones la borsa d'atur.

Aquesta taxa situa a Sant Andreu de la Barca com el setè municipi amb major taxa de desocupats del Baix Llobregat, el sisè (17,8%) si ens referim al mercat laboral femení i als menors de 25 anys (15,1%) i en el segon lloc amb major taxa d'atur (20,4%) quan analitzem les dades de la franja d'edat de majors 44 anys. Aquesta última taxa d'atur és la més preocupant a causa de la dificultat de readaptació i recol.locació d'aquests treballadors

Les dades han estat obtingudes del Ministeri de Treball, de la Generalitat de Catalunya y del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0