Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

 

 

El pròxim dimecres 28 de maig a les 10:30 hores tindrà lloc el ple ordinari del mes. En l'ordre del dia s'inclouen, al marge de les habituals mocions polítiques, els següents temes:

Aprovació definitiva de l'Ordenança reguladora de l'administració electrònica

Adhesió de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a la xarxa de ciutats i pobles cap a la sostenibilitat per a l'adaptació a l'efecte del canvi climàtic i per una energia sostenible local.

Ple de tràmit en principi, si bé no s'inclou en l'ordre del dia una moció presentada per Democràcia 3.0

 

En la moció requeríem a l'Alcalde perquè constituís una comissió informativa de caràcter especial per l'aclariment del tràmit seguit després de l'aprovació provisional de la 36ª modificació del Pla General d'Ordenació que havia de permetre la instal·lació d'una superfície comercial al costat del CEIP Josep Pla.

Com recordaran la Comissió d'Urbanisme de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (CUB) va acordar suspendre la modificació aprovada pel ple, però els motius i el tràmit seguit per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca disten molt del contingut del redactat de l'acord de la CUB. Sobre la base d'això hem presentat la moció.

L'Alcalde unilateralment, i sense més explicació, ha decidit no incloure la moció de D3.0 en l'ordre del dia. Per això hem sol·licitat per escrit que se'ns informi sobre els motius pels quals no ha estat inclosa.

Aquesta és la transparència pregonada per l'Alcalde en els mitjans de comunicació.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0