Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 va presentar dijous passat un recurs contra el ple ordinari del mes de desembre. El motiu que ens ha portat a efectuar aquest tràmit és l'incompliment reiterat, durant prop de tres anys, del Reglament Orgànic Municipal de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, o el que és el mateix de l'instrument organitzatiu que regula el funcionament municipal.

Aquest reglament, que es vulnera sistemàticament, determina en el seu preàmbul que amb aquesta norma es pretenia crear un nou instrument organitzatiu necessari per donar resposta a les demandes de la societat a través d'aspectes tan decisius com són els principis inspiradors de l'activitat municipal.

El PSC va ser l'impulsor d'aquest reglament l'origen del qual no va ser un altre, i convé recordar-ho, que aconseguir el marc legal necessari que permetés que els plens ordinaris de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca tinguéssim lloc en horari de matí i així evitar la participació ciutadana.

 

Democracia 3.0 va participar activament en la redacció d'aquest reglament, ho vam recórrer i ens vam oposar al fet que els plens tinguéssim lloc en horari de matí. Finalment vam votar en contra del text final. Així i tot, i malgrat això, pretenem que es respecti un text que va ser votat favorablement per la majoria plenària, text que ni el seu propi impulsor, el PSC, respecta.

D'estimar-se el recurs que hem presentat, la gran majoria dels acords que es van adoptar el passat mes de desembre seran nuls de ple de dret, entre ells el pressupost municipal per a l'exercici 2015 i la modificació de les zones d'aparcament regulat (zona blava).

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0