Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 10
PitjorMillor 


Enero 2011. Socavón vallado.


A un costat de l'Institut del Palau, al carrer Berguedà, tenim els Jardins Antonio Machado. Fa dotze anys simplement havia un solar i l'Ajuntament va construir una pista esportiva tancada, unes taules de ping-pong, un parc infantil i una zona amb gespa. Tot i que la pista es va construir amb un desnivell pronunciat va permetre durant un temps l'ús a els veïns de la zona.

Al poc i degut a usuaris incívics la tanca es va retirar a causa del seu mal estat. A partir d'aquest moment va començar el deteriorament de la zona. El paviment va començar a cedir, per un terreny inestable i deficiències en la construcció, i els esvorancs van fer acte de presència. El mobiliari esportiu va ser retirat, la xarxa de sanejament degut a la absència de manteniment es va començar a tapar i així continua.
 

 

La sentència definitiva del parc va ser dictada amb ocasió de les obres de reforma de l'Institut d'Educació Secundària El Palau, any 2009. Habilitar un pas de camions i la instal lació d'una grua sobre la pista no van ser les decisions més correctes.

Van ser enviats diversos correus a l'Ajuntament demanant solucions i la contestació obtinguda va ser que la pista seria reparada quan finalitzaran les obres d'ampliació de l'Institut. Finalitzada les obres, més d'un any, els esvorancs han estat acordonats amb diversos models de tanques.

A gener de 2011 la zona d'influència dels jardins Antonio Machado presenta un estat lamentable, la pista esportiva inutilitzable i no sembla que el nostre Ajuntament tingui intenció de solucionar el problema tot i que el pressupost inicial destinat a parcs i jardins, la seva remodelació i la conservació d'infraestructures arriba a la no menyspreable xifra de 659 mil euros.

El nostre Ajuntament s'entesta a crear nous espais verds, però s'oblida del manteniment dels creats amb anterioritat. La degradació d'aquests espais posa en risc als seus usuaris, nens en la seva gran majoria.  


Abril 2010 - S'observa el desnivell de la pista i el tancament provisional del forat.Abril 2010 - Desnivell, tanques i pegats de la pista.Enero 2011 - Desnivell de la pista, sense mobiliari esportiu i sanejament taponat

Democràcia 3.0 aposta per la conservació d'aquests espais públics i l'adequació dels mateixos i del seu mobiliari a l'edat dels seus usuaris.Hem de mantenir els espais públics creats en condicions d'ús raonables.No crearem espais nous sense garantir el manteniment dels actuals. 

 

Daniel Carrasco
Secretari General
Democracia 3.0
 
  

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0