Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

 

 

Al maig del passat any el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va dictar sentència ferma contra l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en relació amb el projecte de reparcel•lació del sector 21, on es troba situat el centre comercial Atrium.

Aquesta sentència ha estat ocultada pel PSC malgrat que Democracia 3.0 ha sol•licitat l'accés a l'expedient de reparcel•lació. No s'ha donat coneixement de la mateixa ni als regidors, ni al Ple i ni tan sols ha estat recollida en les diferents Juntes de Govern setmanals. El regidor de "Hurbanisme" (1) i el propi Alcalde s'entesten a ocultar-la.

En aquesta sentència es conclouen dues qüestions importants:

s'ha d'adequar el projecte de reparcel·lació del sector a la normativa en vigor l'any 2002, circumstància desoïda per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en diverses ocasions. Els tribunals han arribat a qualificar l'actuació de l'Ajuntament del nostre municipi de temerària.

 

S'ha de reconèixer el dret a indemnitzar a una empresa, per les obres d'urbanització anticipades en el sector, amb un import de 2.200.000 euros, més els interessos legals. Cal dir que durant el procés judicial es van justificar mitjançant prova pericial i factures obres d'urbanització per un import de 2.873.056,49 euros, però no obstant això es va reduir la indemnització perquè aquesta empresa al principi tan sols va reclamar com a indemnització la quantitat reconeguda en sentència i que és d'execució forçosa per part de l'Ajuntament.

En aquest moment existeix un tercer projecte de reparcel·lació recorregut davant els tribunals de justícia que probablement serà declarat nul, per il·legal, per idèntics motius pels quals va ser declarat nul el segon. La sentència que ens ocupa obliga a confeccionar un quart projecte adaptat a la normativa urbanística de l'any 2002.

 

Malgrat que la sentència no ha estat facilitada per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, desgovernat pel PSC, Democracia 3.0 la posa a la disposició dels ciutadans de Sant Andreu de la Barca.

 

(1)"Hurbanisme", amb hac d'horror. Terme inventat per Democracia 3.0 per definir la gestió urbanística desenvolupada per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0