Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 6
PitjorMillor 

 

GRÀCIES


El passat 11 de juny es va constituir el ple més divers de la història de Sant Andreu de la Barca, encara que el nivell de participació de la ciutadania en les eleccions municipals continua sent escàs i preocupant. 

Entre els set partits que el conformen es troba Democràcia 3.0 i no volem passar per alt agrair als ciutadans de Sant Andreu la confiança que han dipositat en la nostra formació política, felicitant així mateix a la resta de regidors electes. 

Després del 22 de maig, majories absolutes perdudes, els partits tradicionals semblen que han oblidat els lemes electorals que buscaven mobilitzar la ciutadania apostant pel canvi. Tot quedarà igual, on no arriben els resultats arribaran als pactes per mantenir la mateixa línia d'actuació dels últims 16 anys, vivint el dia a dia i sense projecte de municipi conegut. 

 

Els ciutadans de Sant Andreu de la Barca han decidit que Democràcia 3.0 sigui oposició i això és el que farem, responent a les expectatives i a la confiança que han dipositat en nosaltres.

D3.0 portarà a ple, moció darrere moció, el programa electoral que una part dels ciutadans de Sant Andreu de la Barca han votat i que no és exclusiu per a ells sinó inclusiu, desenvolupat comptant i pensant en tots els ciutadans del nostre municipi.

Oportunament donarem compte de les nostres actuacions bé a través d'aquest espai en el diari, o d'altres, i sempre a través de la nostra pàgina web (www.democracia-trespuntocero.org).

Per desterrar mites i llegendes ja hem publicat a la web la declaració de patrimoni i interessos del nostre regidor electe, actuació que reiterarem quan finalitzi la legislatura.

Democràcia 3.0 el dia 11 de juny ha iniciat un camí que desitgem il•lusioni definitivament d'aquí a quatre anys als ciutadans de Sant Andreu de la Barca. Perquè un futur millor és possible, amb honradesa, tenacitat i treball.

Vivim junts, avancem junts, ¡Decidim junts! Aquest va ser el nostre lema durant la campanya electoral i segueix plenament vigent.


Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
José Manuel García Bravo
Regidor de D3.0 a Sant Andreu de la Barca
 

Powered by SEM