Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 

 

250 EUROS

 

Fa uns mesos a la nostra pàgina web els informàvem de la reclamació d'uns pares amb nens discapacitats que no podien realitzar activitats d'oci al nostre municipi, en no existir oferta adequada a les seves necessitats. 

El treball conjunt d'aquests pares, l'Associació Arc de Sant Martí, l'Esplai Pingüí, amb la col.laboració de DemocrAcia 3.0 i ERC va permetre l'elaboració d'una moció municipal que va forçar al govern del PSC a posar sobre la taula 35.000 euros per a la creació d'aquesta oferta. 

Aquest estiu quatre d'aquests nens han pogut gaudir de l'oferta participant en casals d'estiu. Hem de recordar que aquests nens han pagat com qualsevol nen de Sant Andreu de la Barca per gaudir d'aquest servei.  

 

 

Però hi ha un cinquè nen, amb un 85% de discapacitat, que no ha pogut acudir. Es tracta d'un noi una mica més gran que la resta que per edat va ser derivat al Patronat Municipal d'Esports. Malgrat els 35 mil euros posat ssobre de la taula no s'ha habilitat el transport necessari per desplaçar a aquest noi des del seu domicili fins a les instal.lacions del Patronat, davant la impossibilitat física d'aquests pares de fer el desplaçament amb els seus propis mitjans. Estem parlant d'un cost de 250 euros.

El 22 de juny els defraudats pares, que ja havien desistit davant la negativa d'habilitar el transport, van dirigir una carta a l'alcalde demanant-li que en anys successius s'assignés pressupost per aquest concepte. Ni tan sols demanaven contestació, tan sols que es tingués en compte aquesta deficiència per anys successius.

Un mes més tard ni l'alcalde ni la regidora de Serveis socials han tingut el valor de posar-se en contacte amb aquests pares. Ha hagut de ser una treballadora municipal qui els contesta puntualitzant i rebatent el contingut de la carta enviada pels pares.

Quan aquests pares han rebut la carta han trencat en llàgrimes, ens han traslladat que els menteixen i que han jugat amb les seves expectatives, amb les seves il.lusions i amb el seu fill.

Si hi havia 35 mil euros de pressupost per què no s'han destinat 250 euros per cobrir el cost del transport. No obstant això el nostre alcalde s'ha autoanomenat per a un nou càrrec, que no ostentava en l'anterior legislatura, pel qual ingressarà mensualment 235 euros. Anirà just d'efectiu.

Sento vergonya que Enric Llorca sigui la persona que representa els ciutadans de Sant Andreu de la Barca, a mi per descomptat que no.


Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
José Manuel García Bravo
Regidor de D3.0 a Sant Andreu de la Barca
 

Powered by SEM