Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 


DE TOR COR, GAUDEIXIN!

 

Camino pel carrer i sento com el fred s'apodera de l'ambient. Observo a uns operaris col·locant llums als carrers. Miro la televisió i veig més anuncis de perfums i joguines que de costum. En la mirada de la gent hi ha una lluentor d'il·lusió. Sens dubte s'apropa Nadal.

Aquestes festes sempre s'han caracteritzat per ser entranyables, familiars, plenes de regals i de bones intencions, en les quals es perdonen els excessos. Però en aquest tercer any de crisi, hi haurà pocs regals i menys excessos. Per descomptat si esperem que els Reis Mags siguin generosos amb els regals és un dels pitjors moments per desitjar-ho. Sí, fins i tot a ells sofreixen la crisi.

 

Però no fa falta anar fins al llunyà orient, aquí mateix a Sant Andreu de la Barca també sofrim les conseqüències de la crisi i tenim el dubtós honor de comptar amb les taxes d'atur més altes de la comarca.

En els últims plens, l'ajuntament ha decidit pujar els impostos municipals i implantar la zona blava. Mesures adoptades en moment equivocat i sense justificació, per això Democràcia 3.0 es va oposar obertament votant en contra.

Aquestes decisions no només s'acorden donant-li l'esquena a la ciutadania, sinó que es pretenen adoptar sense testimonis, impedint a Democràcia 3.0 que gravem els plens en vídeo i els posem a la disposició de la ciutadania. A més el nostre Alcalde pretén traslladar novament la celebració dels plens a horari de matí i així evitar que els ciutadans acudeixin a un acte que els incumbeix i pertany per dret propi.

L'única informació que els ciutadans rebran referent a les decisions que els afecten es canalitzarà a través de mitjans de comunicació captius i interessats, que no reflecteixen la realitat de les decisions adoptades i el pluralisme polític del nostre municipi.

A Democracia 3.0 estem satisfets amb la labor realitzada fins avui, però a més estem feliços ja que el proper dia 28 uns veïns del nostre municipi ens han encomanat l'honor i la responsabilitat de celebrar a Sant Andreu de la Barca el primer bateig civil del nostre municipi. Un esdeveniment històric i una gran alegria per a la nostra formació política.

Per concloure els desitgem unes bones festes i que l'any proper sigui millor que el que som a punt de deixar. Gaudeixin!

Bon Nadal i pròsper any 2012.

 

 


Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
José Manuel García Bravo
Regidor de D3.0 a Sant Andreu de la Barca

 

Powered by SEM