Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

GUANYEM TOTS

 

El passat mes de novembre el Ple de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va incrementar els impostos, taxes i preus públics. Amb el vot en contra de Democracia 3.0 es va aprovar la pujada d'un 4% de l'impost sobre béns immobles. La pujada va ser proposada pel PSC, penalitzant a les famílies en situació de crisi. i recolzada per ICV-EUiA i PP.

Posteriorment el Govern Central de forma unilateral va decidir imposar una pujada afegida del 10% sobre aquest impost, vulnerant l'autonomia dels ajuntaments.

 

A l'abril Democracia 3.0 va presentar una moció perquè s'elaborés un reglament que bonifiqués la pujada de l'impost a tots els ciutadans titulars d'un immoble destinat a habitatge habitual, la renda familiar dels quals no superés els 24 mil euros/any.

La proposta de Democracia 3.0 va ser rebutjada per PSC i ICV-EUiA. Aquests dos últims partits portaven un parell de mesos negociant en paral·lel un acord, excloent a la resta de formacions polítiques, que es va formalitzar i va fer públic després de la presentació de la moció de Democràcia 3.0.

El rebuig de PSC i ICV-EUiA a la proposta de Democracia 3.0 no tenia més sentit que treure el seu propi acord endavant.

Democracia 3.0, i la resta de partits de l'oposició exclosos de la negociació, fent un exercici de responsabilitat amb els ciutadans de Sant Andreu de la Barca vam recolzar l'acord assolit per PSC i ICV-EUiA , vam deixar al marge qüestions partidistes que no beneficien en res a la ciutadania i per unanimitat vam acordar que l'increment de l'IBI imposat pel Govern es destinés a ajudes socials.


Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
José Manuel García Bravo
Regidor de D3.0 a Sant Andreu de la Barca

 

Powered by SEM