Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

FA GAIREBÉ DOTZE ANYS

 

L'any 2000 l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va aprovar la modificació urbanística que permetria l'activitat comercial a la zona industrial on actualment s'ubica el centre comercial Atrium.

Dos anys més tard es van concedir els permisos d'obres per a la construcció dels edificis que albergarien l'oferta comercial, d'oci i res- tauració.

Pròximament es compliran 12 anys d'aquells inicis i pel camí s'han produït nombroses irregularitats administratives, s'han dictat diver- ses sentències judicials i s'han deixat a famílies en la ruïna.
 

El centre comercial ha albergat establiments comercials sense llicència mentre l'Ajuntament mirava a una altra banda. També sense llicència, es va obrir al públic una discoteca i el nostre Ajuntament no només xiulava al vent sinó que les màximes autoritats del nostre municipi van acudir a la seva inauguració.

Pel camí diverses sentències judicials silenciades conclouen que l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, urbanísticament parlant, ha actuat amb " temeridad " i amb una "relevante falta de cobertura fáctica y jurídica”. Els costos judicials d'aquestes nefastes actuacions els estem pagant els ciutadans de Sant Andreu de la Barca i només el 2011 voregen els 80 mil euros.

El silenci, les culpes, els retrets i els rumors s'han estès durant anys i l'única cosa certa és que el centre comercial qualificat com "el motor de Sant Andreu, la ciutat del comerç" és un motor enferritjat des dels seus inicis.

Alguns esperen que el transcurs del temps cobreixi qualsevol rastre d'irregularitat, però això no passarà ja que hi ha persones entossudides a que se sàpiga la veritat del succeït.

A data d'avui encara hi ha processos judicials en tràmit i en el futur s'obriran altres. S'està perdent aquesta por que tenalla qualsevol actuació contra el nostre Ajuntament.

No m'agradaria acabar aquesta columna d'opinió sense donar suport a la lluita que en aquests dies lliuren d'una banda els treballadors de Celsa i de l'altra la família educativa de l'Escola Bressol el Trenet. En aquest últim cas si no es recondueix la situació perilla la continuïtat d'aquesta escola bressol municipal. Els motius que esgrimeix el nostre Ajuntament es contradiuen amb les mocions aprovades en ple i amb les pancartes que onegen al nostre florit municipi.
 

 


Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
José Manuel García Bravo
Regidor de D3.0 a Sant Andreu de la Barca

 

Powered by SEM