Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

 

TRENET SÍ

Democràcia 3.0 diu SÍ a les escoles bressol, apostant per l'educació dels nostres menors, per això hem recorregut una decisió de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que suposaria en breu la desaparició d'una de les escoles bressol del nostre municipi.

En plàstic mullat queden les pancartes que onegen en el nostre municipi oposant-se a les retallades en educació i sanitat.

El PSC de Sant Andreu de la barca ha decidit signar la sentència de mort de la escola bressol “El Trenet” justificant-la en criteris econòmics, que pel que sembla tenen més importància que el dret dels nostres fills, reconeguts per la legislació, a desenvolupar la seva formació en un mateix centre escolar durant tota l'etapa d'educació infantil (0-3 anys).
 


Criteris econòmics que el PSC no va tenir en compte, ni té, en el Teatre Municipal, la gestió del qual és absolutament deficitària i representa un gran balafiament econòmic. Un teatre que a setembre de 2010 superava els 6,5 milions d'euros, desviant-se a l'alça la construcció més d'un 30%, i que les seves característiques constructives se centraven en la sostenibilitat i en l'accessibilitat per no complir-les.

A la pàgina web de Democràcia 3.0 consten diversos informes que acrediten el sobrecost en la construcció, l'absència de criteris de sostenibilitat i d'accessibilitat i en breu publicarem l'informe de gestió (ingressos/despeses) corresponent a l'últim exercici econòmic municipal. A algun se li enrojolaran les galtes, sobretot quan la ciutadania conegui que el PSC va utilitzar, sense pagar un euro, el Teatre Municipal per a la celebració del Consell de Federació del PSC del Baix Llobregat.

Mantenir el servei en la escola bressol “El Trenet” és un dret dels nostres fills, un dret que imposa la legislació i que suposats criteris econòmics no poden impedir.

El Síndic de Greuges ja ha advertit a l'Ajuntament de Sant Andreu que la legislació li impedeix tancar la línia de P1 del Trenet (1-2 anys) i Democràcia 3.0 fonamenta el seu recurs en aquest incompliment. Però D3.0 no s'ha centrat únicament a recórrer aquesta decisió sinó que hem posat damunt la taula d'on es poden obtenir els recursos necessaris per mantenir “El Trenet” sense que es vegi afectat el pressupost municipal, ni cap altre servei o prestació compromès pel nostre Ajuntament
 


Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
José Manuel García Bravo
Regidor de D3.0 a Sant Andreu de la Barca


Aquest article va ser enviat per a la seva publicació a finals del mes de juliol, sense que fins avui hagi estat publicat.

Powered by SEM