Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 6
PitjorMillor 

 

ARTICLE OPINIÓ DIARI SANT ANDREU

De l'expressió “penal i expulsió!” utilitzada al món futbolístic es podria fer un símil per definir la situació sorgida en el ple del passat mes de desembre: “pregunta i expulsió!”. Efectivament, vam ser expulsats del ple per l'Alcalde durant el torn de precs i preguntes.

Democràcia 3.0 va preguntar al Regidor del PP, Sr. Jordi Alsina, sobre un conveni signat entre l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Moçambic, que va comptar amb la seva presència. La pregunta no va agradar i es va generar un agre debat que va derivar en una altra pregunta, relacionada amb els ordinadors portàtils lliurats indegudament als regidors, i en l'expulsió del nostre regidor.
 

La pregunta sobre el conveni amb Moçambic obeeix al fet que l'Ajuntament, per escrit, ens ha negat l'existència del mateix, mentre que diferents mitjans de comunicació i el gabinet de premsa de la Delegació del Govern a Barcelona es fan ressò.

Democràcia 3.0 critica la falta de transparència de les Administracions públiques. Per això vam indagar i trobat fets que, com a poc, generen suspicàcies. Alguns d'aquests fets, en ordre cronològic, són:

El Butlletí Oficial del Registre Mercantil publica la creació d'una empresa en la que com administradora única figura l'esposa del nostre Alcalde i els seus apoderats són el propi Alcalde i el Regidor del PP Sr. Jordi Alsina.
La pàgina web d'aquesta empresa indica que una de les seves activitats és la importació i mostra un mapa en el qual s'uneix la ciutat de Lisboa amb la ciutat de Maputo (Moçambic).
Després de dues sol•licituds d'informació presentades per Democràcia 3.0 la pàgina web desapareix del seu allotjament en Internet, i posteriorment
el Butlletí Oficial del Registre Mercantil publica la revocació dels càrrecs d'apoderats que ostentaven l'Alcalde i el Regidor del PP Sr. Jordi Alsina.

Desconeixem si en les columnes del PSC i del PP d'aquest mateix diari trobaran vostès respostes a les preguntes que els sorgeixen després d'haver llegit l'anterior, el que és segur és que en aquestes mateixes columnes, abans o després, hi haurà referències (crítiques) a la nostra forma de fer política; al fet que si nosaltres no sumem; al fet que el nostre comportament és així, o ....

Democràcia 3.0 neix de l'inconformisme dels ciutadans enfront dels partits polítics existents i enfront de l'Administració local en particular. Per això no podem passar per alt certes actuacions i gestions del nostre Ajuntament i dels partits i persones que els conformen, que comprometen els diners de tots els ciutadans o que podrien estar utilitzant el seu lloc per a un aprofitament personal o familiar.

L'Administració pública ha de ser un servei per als ciutadans, i no un expositor on augmentar l'ego personal i molt menys aprofitar-se del càrrec exercit. Per tot això, acabem amb un altre símil de el “penal i expulsió!”: “urnes i expulsió!”.


 

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
José Manuel García Bravo
Regidor de D3.0 a Sant Andreu de la Barca

 

Powered by SEM