Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

ARTICLE OPINIÓ DIARI SANT ANDREU

Està en boca de tothom i present en qualsevol conversa; quan obrim les pàgines d'un diari, veiem un informatiu en la televisió o escoltem la ràdio, apareix el tema de la corrupció. Polítics de tot signe i color que aprofitant-se de situacions privilegiades augmenten el seu patrimoni, el dels seus familiars o amics, i de pas intenten garantir-se un lloc de treball en l'empresa d'algun d'aquests amics per si de cas la seva carrera política es veu accidentalment interrompuda.

Les diferents Administracions Públiques són estructures creades per garantir serveis i un benestar, equitatiu, per a tots els ciutadans. Són estructures que posen en contacte directe al ciutadà amb el poder polític i satisfan l'interès públic, que d'una altra manera no podria ser aconseguit. Per això, ni es pot, ni s'ha de consentir que l'interès personal prevalgui sobre el públic i sembla que ara, més que mai, es necessita una veritable regeneració política.

Democracia 3.0 va néixer com un partit de ciutadans que no se sentien representats per cap formació política i treballem en l'àmbit municipal, des de l'administració més propera al ciutadà, per aconseguir que aquesta regeneració política s'iniciï, en el nostre cas, des de Sant Andreu de la Barca.

No és senzill aconseguir el nostre objectiu i mostra d'això és que ens impedeixen exercir dues de les nostres funcions essencials: controlar les accions de l'equip de govern i exercir amb garanties la nostra labor en els plens, d'on fins i tot han arribat a expulsar-nos. Ens anuncien als quatre vents la interposició de denúncies sense que aquests vents les portin fins al jutjat; ens insulten, ens amenacen, ens calumnien, tant en seu plenària com a través de les xarxes socials, bé directament o utilitzant identitats falses, i aquestes situacions són promogudes i emparades per alguns dirigents de l'equip de govern municipal.

Malgrat tot, per l'essència del nostre partit, per convicció pròpia i perquè cada dia més gent ens mostra el seu suport: no ens rendirem!, seguirem treballant pel benestar dels ciutadans de Sant Andreu de la Barca i continuarem denunciant aquelles situacions i pràctiques que s'apartin de la llei i de l'ètica.
 

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
José Manuel García Bravo
Regidor de D3.0 a Sant Andreu de la Barca

 

Powered by SEM