Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 

 

En la II Festa de la primavera D3.0 va començar la distribució d'un nou butlletí informatiu, en el qual s'aborden els següents temes:

 

Moçambic.  Un nou capítol de les relacions empresarials entre l'Alcalde del PSC, Enric Llorca, amb el regidor del PP, Jordi Alsina, i amb la participació de la parella de la Tinent Alcalde de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Montserrat Tobella. En aquesta ocasió se superen fronteres i la destinació de les operacions empresarials es trasllada a Moçambic.

Vivers d'empresa. Democracia 3.0 aposta per un espai municipal per a empreses innovadores i emprenedors, mentre que el nostre Alcalde aposta també per un viver, però situat a Barcelona que és on es troben les empreses de la seva senyora, del regidor del PP i de la parella de la Tinent Alcalde socialista, Montserrat Tobella.

Ordinadors portàtils i plans d'ocupació. Parlem de la gestió municipal sobre ajudes socials que beneficien als regidors de l'Ajuntament, sobre el pla d'ocupació Sant Andreu avança finançat íntegrament per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i les actuacions dutes a terme per Democracia 3.0 en aquests dos temes.

Democracia 3.0 fa un exercici de reflexió sobre si els partits polítics i la política són un problema o una via per solucionar els problemes dels ciutadans. 

 

 

Seguretat ciutadana. Analitzem la memòria de la policia local corresponent a l'any 2012. La situació avui és que es cometen més delictes, la plantilla de la policia local es redueix i als Mossos d'Esquadra encara se'ls espera. D3.0 planteja un adequat model de seguretat ciutadana i mesures per reduir l'increment de la delinqüència.

Amenitzem el butlletí amb uns mots encreuats municipals i un apartat de frases cèlebres, tant de polítics municipals com a estatals.

 

Recordem que a la nostra pàgina web estan disponibles tots els butlletins ciutadans publicats fins avui.

 

Aquestes són algunes imatges de la nostra carpa informativa.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Democracia 3.0 Democracia 3.0

Powered by SEM