Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 

 

ARTÍCLE OPINIÓ DIARI SANT ANDREU

A l'agost del passat any encapçalava la columna d'opinió amb aquest mateix títol. En aquell moment els parlava de les línies blaves que estaven sent pintades per a la implantació de l'aparcament de pagament. L'excusa era “el foment del comerç local” i “la generació de llocs de treball. Avui podem confirmar que l'excusa del foment ha caigut ja que el total de places d'aparcament de pagament s'ha augmentat i no obstant això s'han reduït places precisament en el “eix comercial” del cas antic. L'argument, si algú s’ho havia cregut, ha caigut amb el temps i pel seu propi pes.

El segon motiu al que s'apel•lava era “la generació de llocs de treball”. Queda be dir-ho, arriba a la ciutadania, sobretot en moments de crisi. El repetitiu argument s'ha utilitzat recentment, també, per justificar la propera implantació d'una nova i gran superfície comercial.Generació de llocs de treball” a costa de destruir el comerç local. L'aposta no era el foment? Ja m'he perdut, ho sento. O una cosa o l'altra.
 

 

En la columna del passat any també els parlava del teatre Núria Espert i les seves pèrdues. De seguida l'equip de Govern va reaccionar i es va dedicar a transmetre públicament el mínim cost que representava el teatre per als ciutadans de Sant Andreu de la Barca. Publicitat enganyosa. El Teatre Núria Espert en 2013 ens costarà, tan sols en costos directes, gairebé 260 mil euros i els ingressos per venda d'entrades no arribaran als 50 mil euros. Un diferencial negatiu de 210 mil euros, al que hem de sumar els costos indirectes.

El títol de “línies blaves i vermella” obeïa a l'existència d'una línia vermella, fosca i imperceptible, que orbitava al voltant del teatre, sobre la seva construcció i gestió posterior, que conviuria amb les blaves de l'aparcament regulat i de pagament.

Un any més tard no ha canviat gens, el títol de la columna roman ferm i reforçat. S'ha reforçat igual que les relacions empresarials nacionals i internacionals (al Moçambic) de l'Alcalde socialista i del “gran” líder del partit popular. Vermells i blaus combinats, gran disbauxa!

En l'últim any s'ha creuat una altra línia vermella, la d'acusar-me de malversar cabals públics i apropiació indeguda. Hi havia “proves fehacients, deia el portaveu socialista. L'Alcalde afegia a l'argumentari que qui escriu aquestes línies havia usat inadequadament fons públics. Em van denunciar a fiscalia. Aquesta mateixa fiscalia ha resolt, de forma ferma i sense possibilitat de recurs, que res de res. Que la meva actuació es troba emparada per la llei, que no hi ha delicte. Les “*proves fehacients” s'han enfonsat igual que els arguments acusadors. Però d'això ja els parlarem extensament en un butlletí informatiu especial que rebran als seus domicilis.

Aquest any en la Festa Major ens visita la cantant Núria Fergó. La lletra d'una de les seves cançons diu: “las palabritas se las lleva el viento, las palabritas se las lleva el aire…”, i si m'ho permeten afegiria “las palabritas ya no se las cree nadie.

Que gaudeixin la Festa Major i tinguin una bona Diada. Ens veurem per la fira.
 

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
José Manuel García Bravo
Concejal de D3.0 en Sant Andreu de la Barca

 

Powered by SEM