Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

A la Festa Major D3.0 va començar la distribució d'un nou butlletí informatiu especial, en el qual s'informa en exclusiva de l'arxiu per part de la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de la denúncia formulada contra el nostre regidor, després de ser acusat per la suposada comissió dels delictes d'apropiació indeguda i malversació de cabals públics

La resolució de la Fiscalia determina que "...no puede reputarse debidamente acreditada la comisión de la infracción criminal..." i sobre aquesta base decreta l'arxiu de la denúncia presentada per l'Alcalde de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, actuant en nom del Ple. La resolució és ferma i no cap recurs algun.

Així mateix la Fiscalia en un dels seus paràgrafs diu textualment: "...no aparece pacífico que pueda comprobarse un eventual quebranto o desviación del destino que cumplía dar a las dotaciones económicas referidas, máxime teniendo en cuenta que el Grupo Municipal Ciutadans-Sant Andreu de la Barca se hallaba integrado únicamente por el Sr. GARCÍA BRAVO y, pese a haber renunciado éste a su credencial de concejal el 1 de septiembre de 2009 sin que su cargo fuera ocupado por ningún otro miembro, el Ayuntamiento no estimó procedente comprobar hasta el 16 de noviembre de 2012 la contabilidad de las dotaciones económicas percibidas por el Grupo Municipal Ciutadans-Sant Andreu de la Barca."

Amb això la Fiscalia ve a dir: per què no es va requerir en el 2009 la comptabilitat?, per què ara?, per què el Ple de l'Ajuntament no va acordar la dissolució del Grup Municipal després de la sol·licitud realitzada pel propi regidor?. És un retret en tota regla.

 

Davant la Fiscalia ha quedat acreditat que l'aplicació dels fons públics s'ajusta a la llei i, encara que no ho diu la resolució, que la comptabilitat va ser presentada per ser auditada i que la pròpia comptabilitat de Democràcia 3.0 ha estat auditada pel Tribunal de Comptes, existint constància escrita d'aquests extrems.

Les conseqüències d'aquesta resolució s'expliquen en el butlletí especial adjunt.

 

 

Powered by SEM