Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 

 

ARTICLE OPINIÓ DIARI SANT ANDREU

Diferents paraules poden rematar el títol que encapçala aquest article d'opinió. Si afegim la paraula “petons”, obtindrem el títol de la pel·lícula de David Menkes, que s'estrenarà el pròxim 16 de maig. L'argument desenvolupa una història d'amor amb un secret ocult capaç de destruir-ho. Secrets ocults regnen en la política de Sant Andreu de la Barca, però no, no els parlaré d'amor ni de secrets. No és el nostre estil. Democràcia 3.0 publica informacions contrastades.

 

 

Si concloem la frase amb “dòlars” ens retrotraiem als temps del far west americà, on imperava la llei del més ràpid, o del més fort, en desenfundar el revòlver. Al marge de les taxes de delinqüència, a Sant Andreu de la Barca existeix sensació d'inseguretat i la sofreix el ciutadà. El nostre Alcalde va arribar a negar l'increment de la delinqüència en ple, “Sant Andreu no és el Far West”- deia, però a continuació s'apressava a mantenir una reunió amb el Conseller d'Interior de la Generalitat perquè la presència dels Mossos d'Esquadra fos major en el municipi. Ens va semblar bé, però incoherent. Incoherent amb les seves negacions i incoherent perquè la solució la tenia ell a la mà incrementant la plantilla de la policia local, en el seu moment, com li vam proposar. Ara que la llei de pressupostos generals de l'Estat no permet augmentar el nombre d'empleats públics ell incrementa la plantilla de la policia local. Arriba amb retard i al marge de la llei com en el far west.

Si la paraula triada per acabar el títol és “euros”, trobarem el motiu del perquè tenim un Alcalde des de fa gairebé vint anys. Un Alcalde socialista que venia d'una candidatura de Convergència i Unió i que no té escrúpols a recórrer, sistemàticament, als vots captius dels seus amics del Partit Popular, amb el portaveu del qual va intentar mantenir relacions empresarials tant a Espanya com a Moçambic, que tots dos van ocultar. Les informacions que va donar en el seu moment Democràcia 3.0 sobre aquests “negocis” van frustrar, pel que sembla, aquestes relacions empresarials. O no?

Per contra si la paraula que utilitzem per concloure el títol d'aquesta columna d'opinió és “vots”, posarà en evidència la falta d'escrúpols tant de l'Alcalde com del Tinent Alcalde de l'àrea tributària, sí, el mateix que exerceix les funcions de “hurbanisme” (amb hac d'horror). I diem això perquè aquestes dues persones encara sabedores que no es pot subvencionar l'Impost de Béns Immobles ho pretenen fer amb un col·lectiu que ells consideren captiu en vots, el dels pensionistes i jubilats. Als qui també amb diners públics se'ls fa un homenatge anual i se'ls regalen roses per Sant Jordi, però no obstant això se'ls cobra l'assistència domiciliària.

A continuació d'aquesta columna d'opinió sortiran veus dient que Democràcia 3.0 vol eliminar aquestes ajudes als nostres majors. No és cert. Quan el passat any volien incloure aquestes subvencions en les ordenances fiscals els vam advertir que s'incomplia la llei i vam proposar l'elaboració d'un reglament de bonificacions socials per comptar amb una eina que ens permetés legalment concedir aquestes ajudes. Van assumir l'error, van rectificar, van retirar les subvencions del redactat de l'ordenança i van acceptar l'elaboració del reglament. Malgrat això i al marge de l'acordat, de la llei, i de les mateixes ordenances municipals, pretenen aplicar aquestes subvencions de forma il·legal. És el seu estil.

El nostre Alcalde, així com el nostre Tinent Alcalde de “hurbanisme” i gestió tributària utilitzen a diferents col·lectius amb finalitats electorals. No veuen persones, veuen vots i actuen en conseqüència i per sobre de tot, fins i tot de la llei. Toca dir prou, es requereix un canvi ja.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
José Manuel García Bravo
Regidor de D3.0 a Sant Andreu de la Barca

Powered by SEM