Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 

 

 

ARTICLE D'OPINIÓ DIARI DE SANT ANDREU

El passat mes de gener Democracia 3.0 va recórrer tant el ple del mes de desembre com el pressupost municipal de l'any 2015. En tots dos casos els recursos se centraven en incompliments de normes municipals o estatals. Els recursos tenien un calat important, però malgrat això van ser desestimats pel Ple Municipal, àdhuc reconeixent-se en cadascuna de les resolucions les irregularitats posades de manifest per Democracia 3.0.

Al marge del contingut els parlaré de la tramitació que es va seguir per part de l'Alcalde i candidat “transparent” del partit socialista. Presentats els recursos tenia un mes per a: resoldre'ls, dictaminar-los en una comissió informativa, incloure'ls en l'ordre del dia d'un Ple, i sotmetre'ls a votació. Aquest tràmit, senzill, va ser solucionat per la via ràpida pel nostre Alcalde, el transparent, resolent en onze dies i lliurant la resolució, que no el recurs, una hora abans d'entrar en el ple del mes de gener.

 

Es van saltar per la via ràpida tots els tràmits necessaris i un principi bàsic de l'actuació municipal que és que els regidors tinguin coneixement dels temes que han de votar. I aquí és on entra en el joc la suposada oposició del nostre municipi, en decidir que la resolució d'aquests recursos fos admesa a tràmit en el ple, sense haver llegit ni una sola pàgina, per posteriorment abstenir-se per no haver llegit ni una sola pàgina no només dels recursos, sinó també de la seva resolució. Votar sense conèixer, sense llegir, aquesta és l'oposició que han fet (CIU, ICV-EUiA, PP, ERC, PxC) en el nostre municipi.

Aquesta velocitat inusitada, aquesta actitud despectiva amb el treball tant dels tècnics municipals com del realitzat per Democracia 3.0, contrasta amb la passivitat del mateix Alcalde que es demora mesos i fins i tot anys a contestar escrits presentats per la nostra formació política i que únicament són contestats després de requeriments del Síndic de Greuges, que ja ha cridat l'atenció en innombrables ocasions a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, a l'Alcalde transparent i participatiu.

Què no vol contestar Enric Llorca, l'Alcalde i candidat transparent? No vol contestar per què paga complements retributius extres, que no ha aprovat el Ple de l'Ajuntament, a personal designat a dit per ell mateix.

No vol contestar en què es basa per acordar la subvenció i l'exempció del pagament d'impostos als majors de 65 anys i no ho fa amb els desnonats, amb els aturats de llarga durada, amb les famílies monoparentals amb fills a càrrec, amb col·lectius que es troben en situació d'exclusió social, i amb tants i tants que amb prou feines arriben a final de mes o que fins i tot no tenen ni un sol ingrés econòmic. Calador de vots?, aquesta ha de ser la raó.

No vol contestar en què es basa per consentir l'obertura d'un establiment comercial esportiu al Centre Comercial Atrium, quan la llicència comercial expedida per la Direcció general de Comerç en la qual es podia emparar es troba caducada des de març de 2014.

No vol contestar sobre els motius que han obligat als arquitectes del Teatre Núria Espert a presentar una demanda contra l'Ajuntament, després de no contestar-los tampoc a ells.

L'Alcalde i candidat transparent socialista es passa per l'arc del seu “tocinillo” la llei, la cortesia, les obligacions del seu càrrec i tot això amb el beneplàcit dels partits de la suposada oposició que haurien d'enlletgir-li la seva actitud i menyspreu. Aquest escrit ho signa D3.0 l'oposició real a Sant Andreu de la Barca.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
José Manuel García Bravo
Regidor de D3.0 a Sant Andreu de la Barca

 

 

Powered by SEM