Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 6
PitjorMillor 

 

ARTICLE D'OPINIÓ DIARI DE SANT ANDREU

La corretja de distribució i propagandística de l'Alcalde Enric Llorca ens ha obsequiat aquests dies amb un parell de vídeos sobre la tradicional calçotada que celebra anualment el partit socialista. No sabem si aquests vídeos són pagats amb diners públics, donada la nul·la transparència a les quals ens té acostumat aquest Alcalde. El que és clar és que el servei audiovisual que l'Ajuntament té contractat en l'actualitat no s'està complint en tots els seus termes. Si bé, almenys ara el contracte no està en situació d'il·legalitat com venia denunciant Democracia 3.0 des de fa anys.

Però anem al contingut d'un d'aquests vídeos que s'ha fet públic. Podria abordar-se com un míting més o menys encertat d'un senyor descompost que no està disposat a perdre la cadira, però la transcendència del que es diu no es correspon amb els fets de qui pretén traslladar un missatge polític o electoral.

 

L'Alcalde arriba a dir que altres formacions ho estan prometent tot i que portaran a l'Ajuntament a la fallida, a destrossar-ho, per beneficiar-se econòmicament. Aquesta afirmació és especialment greu sobretot si tenim en compte que les liquidacions pressupostàries dels anys 2009, 2010, 2011 i 2012 mostraven dèficit, és a dir es gastava més del que s'ingressava. El nostre Alcalde durant aquests anys gastava més del que ingressava. No ens oblidem tampoc que al Patronat Municipal d'Esports durant anys se li han estat realitzat transferències contínues de capital per maquillar els comptes i que donessin positiu. Des de l'any 2007 qui escriu aquesta columna, està gravat, li deia a l'Alcalde que la situació econòmica canviaria i que s'aveïnava una crisi econòmica, que es preparés. La resposta va ser enviar-me metafòricament a Wall Street per fer prediccions econòmiques. La realitat va confirmar el que vaig avançar, i fins i tot vam arribar a superar els 11 milions d'euros d'endeutament.

Diu el nostre Alcalde en el vídeo propagandístic que altres formacions vénen a beneficiar-se econòmicament i a fer xantatge al partit socialista. Es posa de costat i s'oblida que ell per la seva condició d'Alcalde cobra no només de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca sinó d'altres institucions. Però també s'oblida que ell directa o indirectament s'ha estat beneficiant no pel seu càrrec legal, sinó per la seva posició institucional a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Enric Llorca va pretendre beneficiar-se de la seva condició d'Alcalde utilitzant com a plataforma l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per realitzar activitats empresarials a Moçambic. Això està absolutament acreditat en uns correus que signa l'Alcalde i que ha confirmat com a seus. Enric Llorca va pretendre beneficiar-se directa o indirectament del tancament d’escoles bressol del nostre municipi. Enric Llorca ha pretès beneficiar-se directa o indirectament d'un projecte de cultiu social en el nostre municipi. Totes aquestes situacions les ha denunciat Democracia 3.0.

Enric Llorca ha utilitzat el càrrec d'Alcalde i la posició institucional com a llançadora de promoció personal, posant el pegat i enlletgint a altres partits que ni tan sols han governat a Sant Andreu de la Barca. Ha intentat posar sobre la taula la política de la por pròpia d'uns altres temps.

S'oblida Enric Llorca que en un Ajuntament ha de comptar amb tres persones imprescindibles amb titulació nacional que impedeixin que pràctiques irregulars puguin produir-se. S'oblida que Democracia 3.0 fa anys demana que dues d'aquestes persones, Interventor i Tresorer, tinguin la titulació necessària per ocupar aquests llocs. S'oblida Enric Llorca que ha pagat complements retributius il·legals, retornat avals als promotors del Centre Comercial sense que s'hagi complert l'objecte dels convenis,.. I podríem seguir enlletgint la conducta d'Enric Llorca, l'Alcalde de la por, l’Alcalde poca-solta i del xantatge.

Cal concloure que amb Democracia 3.0 aquestes situacions no succeirien perquè les venim denunciant, som fidels a la nostra paraula i els nostres fets ens avalen. Aquest escrit ho signa D3.0, l'oposició real a Sant Andreu de la Barca.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
José Manuel García Bravo
Regidor de D3.0 a Sant Andreu de la Barca

 

 

Powered by SEM