Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 no va ser convidat als debats electorals que es van celebrar en les eleccions municipals de l'any 2011, amb l'excusa que no tenia representació municipal. En aquesta ocasió totes les formacions polítiques que concorren a les pròximes eleccions municipals, tinguin o no representació, han estat convidades al que anomenen un debat electoral.

Ràdio Sant Andreu i Sant Andreu Televisió celebraran un debat electoral conjunt el pròxim 12 de maig a porta tancada en el Teatre Núria Espert, segons la convocatòria que figura al marge. La celebració del debat conjunt elimina d'un cop de ploma dos dels tres debats que habitualment es realitzaven en el municipi.

De l'actual cal ressaltar que en les millors condicions cadascuna de les formacions polítiques disposarà de set minuts de rellotge per explicar les seves "Propostes de futur per a Sant Andreu de la Barca". Democracia 3.0 considera que el temps assignat a cadascuna de les formacions polítiques és absolutament ridícul.

Una altra de les qüestions que cal ressaltar és que es realitza a porta tancada i ni tan sols els acompanyants dels participants poden romandre a la sala de debat, ni accedir a la mateixa.

Aquest no és el model de debat que Democracia 3.0 considera adequat per afrontar el futur del nostre municipi durant els pròxims quatre anys. Democracia 3.0 no considera que això sigui un debat electoral sinó més aviat una justificació absurda d'alguna cosa que no es té la voluntat de fer.

 

Democracia 3.0 considera necessari que el debat sigui obert als ciutadans del nostre municipi, omplint el Teatre Núria Espert, i que els mateixos ciutadans tinguin una participació activa podent formular preguntes als candidats de les diferents formacions polítiques. Així ho vam dir el passat dia 5 de maig en declaracions a Ràdio Sant Andreu.

La conclusió d'aquesta convocatòria és que no hi ha debat electoral a Sant Andreu de la Barca. Això no és un debat, encara que Democracia 3.0 per responsabilitat amb els ciutadans de Sant Andreu de la Barca acudirà al "no debat".

 

Powered by SEM